Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Luchtvering van Dynad: Veiligheid en comfort voor je camper.

luchtvering-dynad

Hoe luchtvering van Dynad je camper naar een hoger niveau tilt.

Luchtvering: voor optimaal comfort en stabiliteit. Als je een camper hebt, weet je hoe belangrijk het is om te genieten van elke rit. Je wilt je comfortabel en veilig voelen op de weg, of je nu naar een nabijgelegen camping gaat of een lange reis maakt. Maar wist je dat de standaard vering van je camper misschien niet voldoet aan je behoeften? Gelukkig is er een oplossing: luchtvering van Dynad Import & Export b.v.

Dynad is een toonaangevend bedrijf in de import en export van campers en bedrijfswagens. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten om je voertuig te verbeteren, waaronder hulpluchtvering. Dit is een systeem dat de bestaande vering van je camper versterkt met luchtzakken die je kunt aanpassen met een afstandsbediening. Zo kun je de hoogte, de stabiliteit en het comfort van je camper optimaliseren.

luchtvering van Dynad

Hoe werkt luchtvering van Dynad?

Luchtvering is een systeem dat bestaat uit luchtzakken die op de achteras van je camper worden gemonteerd. Deze luchtzakken worden aangesloten op een compressor, een luchttank, en een bedieningspaneel. Met een afstandsbediening kun je de luchtdruk in de luchtzakken regelen, waardoor je de hoogte en de hardheid van de vering kunt aanpassen.

Onze luchtvering wordt geleverd door Topdrive systems, een gerenommeerde leverancier van luchtveringssystemen. Topdrive systems staat garant voor de kwaliteit, de duurzaamheid, en de veiligheid van de luchtvering. Bovendien bieden ze een uitstekende service en garantie.

De voordelen van luchtvering.

Luchtvering is niet zomaar een accessoire; het is een essentiële upgrade voor je camper. Het biedt je namelijk een aantal voordelen ten opzichte van de standaard vering, zoals:

Verminderd doorhangen: Door de luchtzakken kun je de achterkant van je camper omhoog brengen, waardoor je voorkomt dat hij doorhangt. Dit verbetert de stabiliteit en het rijgedrag van je camper, vooral als je zwaar beladen bent.

Verbeterd comfort: Door de luchtzakken kun je de vering van je camper zachter of harder maken, afhankelijk van de wegcondities. Zo kun je schokken beter absorberen en een soepelere en comfortabelere rit ervaren.

Verhoogde laadcapaciteit: Door de luchtzakken kun je de achteras van je camper beter ondersteunen, waardoor je meer gewicht kunt dragen. Dit kan handig zijn als je extra bagage, fietsen, of een aanhanger mee wilt nemen.

Voor welke merken is luchtvering van Dynad beschikbaar?

De luchtveren zijn geschikt voor een breed scala aan campers en bedrijfswagens. Of je nu een Citroën, een Fiat, een Ford, een Iveco, een Mitsubishi, een Mercedes-Benz, of een Peugeot hebt, je kunt profiteren van de voordelen van luchtbalgen. Dynad heeft voor elk merk en model een passend luchtveringssysteem, dat speciaal is ontworpen om de bestaande vering te complementeren.

Luchtvering van Dynad is compatibel met de volgende merken en modellen:

- Citroën: Jumper

- Fiat: Ducato

- Ford: Transit

- Iveco: Stralis, Daily

- Mitsubishi: L200

- Mercedes-Benz: Sprinter

- Peugeot: Boxer

Als je niet zeker weet of jouw camper of bedrijfswagen geschikt is voor luchtvering, kun je contact opnemen met onze experts onder aan de pagina. Zij kunnen je adviseren over de beste optie voor jouw voertuig en de compatibiliteit controleren.

Fiat Ducato luchtvering

Hoe installeer je de luchtvering?

Luchtvering voor campers of bedrijfswagens is eenvoudig te installeren. Je hebt geen speciaal gereedschap of technische kennis nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de luchtzakken op de achteras te bevestigen, de compressor en de luchttank op een geschikte plaats te monteren, en het bedieningspaneel en de afstandsbediening aan te sluiten. Het hele proces duurt ongeveer twee uur.

Als je een camper of bedrijfswagen hebt, wil je natuurlijk dat deze van alle gemakken is voorzien. Daarom biedt Dynad Import & Export b.v. een inbouwservice aan voor de zakelijke klant. Met onze inbouwservice kun je de producten die je bij ons koopt, zoals luchtvering, zonnepanelen, navigatiesystemen, achteruitrijcamera’s, en nog veel meer, door ons laten leveren en monteren.

Onze inbouwservice wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde monteurs, die gebruik maken van professioneel gereedschap en materialen. Wij zorgen ervoor dat de inbouw snel, vakkundig, en veilig gebeurt, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe camperaccessoires.

Contact opnemen