Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Wat zijn SumoSprings: Een Revolutionaire Veeroplossing

Wat zijn SumoSprings: Een Revolutionaire Veeroplossing

Wat zijn SumoSprings: Een Revolutionaire Veeroplossing.

Wat zijn Sumosprings? SumoSprings worden vervaardigd uit microcellulair polyurethaan, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan prestaties in vergelijking met conventioneel rubber. Dit geavanceerde materiaal biedt een unieke combinatie van robuustheid en flexibiliteit, en is onderhoudsvrij. In tegenstelling tot rubber, dat fungeert als een aanslagveer, biedt microcellulair polyurethaan een progressieve veer. Dit betekent dat een SumoSpring hulp verleend wanneer het voertuig teveel doorzakt en minder hulp biedt wanneer het niet nodig is, wat leidt tot een aanpasbare en comfortabele rijervaring. Dit maakt SumoSprings ook een perfect alternatief voor luchtveringssystemen, die minder flexibiliteit bieden.

SumoSprings hulpvering Dynad

Voordelen van SumoSprings

  1. Geen Gedoe met Leidingen of Compressoren: SumoSprings elimineren de behoefte aan leidingen, compressoren of ingewikkeld onderhoud. Eenvoud is de sleutel, en SumoSprings beloven een zorgeloze ervaring.

  2. Progressieve Veerkracht: Geniet van een veerkracht die zich aanpast aan de omstandigheden. Of het nu licht of zwaar geladen is, SumoSprings bieden een progressieve respons die het rijcomfort optimaliseert.

  3. 68% Minder Voertuigtrillingen: Voel de weg, niet de trillingen. SumoSprings verminderen voertuigtrillingen met minstens 68%, waardoor elke rit soepeler en aangenamer wordt.

  4. Onderhoudsvrij en Duurzaam: In tegenstelling tot pneumatische balgen hebben SumoSprings geen onderhoud nodig, verliezen ze geen lucht en vereisen ze geen compressoren. Duurzaamheid gegarandeerd als je hulpvering koopt bij Dynad!

  5. Unieke Microcellulaire Urethaanformule: SumoSprings worden vervaardigd volgens een unieke en gepatenteerde microcellulaire urethaanformule. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur maar ook een gewenste soepele en progressieve respons in de ophanging.

Gele SumoSprings Dynad

Waarvoor zijn SumoSprings beschikbaar?

SumoSprings zijn ontworpen om naadloos te integreren met een breed scala aan voertuigmerken. Of je nu een trotse eigenaar bent van een Chevrolet, Dodge, Honda, Mercedes, of een ander merk, er is een SumoSpring die perfect bij jouw voertuig past.
Dit hangt af van het type voertuig, maar ook van de lading die moet worden ondersteund met onze SumoSprings.
De lading die een SumoSpring aankan heeft te maken met de kleur van de SumoSpring.

SumoSprings: De betekenis achter de kleuren.

Bij SumoSprings, vervaardigd uit hoogwaardig microcellulair polyurethaan, staat dichtheid centraal, in tegenstelling tot de traditionele benadering van hardheid bij rubber. De SumoSprings zijn beschikbaar in drie kenmerkende kleuren - zwart, blauw en geel - wat het verschil in dichtheid tussen deze geavanceerde veren weerspiegelt.

Het productnummer van onze SumoSprings eindigt telkens op één van de drie nummers die te maken hebben met de kleur van de desbetreffende SumoSpring.
Blauw-40: Vertegenwoordigt de laagste dichtheid en wordt veelvuldig gebruikt voor alledaagse voertuigen. De blauwe SumoSpring biedt stabiliteit, vermindert voertuigtrillingen en beperkt carrosseriehelling tijdens beladen ritten.

Zwart-47: Met een middelmatige dichtheid is de zwarte SumoSpring ideaal voor voertuigen met diverse belastingen. Het biedt een gebalanceerde respons voor zowel beladen als onbeladen rijomstandigheden.

Geel-54: De veer met de hoogste dichtheid, geschikt voor voertuigen met constante zware belastingen. De gele SumoSpring biedt extra ondersteuning, stabiliteit en trillingsvermindering, ideaal voor volledig uitgebouwde campers of bedrijfswagens.

Wat betekent de dichtheid van een SumoSpring dan eigenlijk?
Dichtheid in SumoSprings verwijst naar het aantal luchtbelletjes in het materiaal, wat de sleutel is tot het creëren van progressieve hulpvering. Elke kleur vertegenwoordigt een uniek aantal luchtbellen, wat direct van invloed is op de laadcapaciteit van de veer.
De keuze tussen de verschillende kleuren SumoSprings is gebaseerd op het gebruiksscenario van het voertuig. De blauwe sumospring, met zijn veelvoorkomende dichtheid, biedt stabiliteit en trillingsvermindering tijdens onbeladen ritten. In situaties waarin het voertuig constant beladen is - zoals bij een volledig uitgebouwde camper of bedrijfswagen - zijn SumoSprings met een hogere dichtheid, zoals zwart of geel, de ideale keuze. Deze hulpveren bieden niet alleen extra ondersteuning en stabiliteit maar verminderen ook trillingen.

Ontdek de SumoSprings nu!